Middelkoop MaxiSol
haalt maximaal rendement uit uw zonlicht

Aanvraag voor vrijblijvend advies

Na een vrijblijvend ontspannen, warm gesprek met veel informatie over zonnepanelen en uw woonsituatie, bieden wij u een offerte aan.

Berekening

Bij de berekening van vermogen, opbrengst en besparing per jaar, houden wij rekening met de opstelling van de zonnepanelen en het aantal zon-uren in deze regio (op basis van historische informatie).

Offerte

In de offerte kunt u lezen wat de investering u gaat opleveren. In een overzicht wordt duidelijk gemaakt waaruit de materialen en werkzaamheden bestaan voor de installatie van het PV-systeem op uw woning, garage of in uw tuin.

Uitvoering werkzaamheden

Bij de plaatsing van de zonnepanelen is veiligheid één van de belangrijkste zaken. Er wordt gebruikt gemaakt van de noodzakelijke valbeveiliging.

Overige werkzaamheden die benodigd zijn voor een installatie volgens de geldende regelgeving, worden ook voor u uitgevoerd zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een extra krachtvoeding.

Voorwaarden

De offertetermijn van vier weken geeft u voldoende tijd om al uw vragen en opmerkingen te bespreken met Michel Middelkoop.

De planning van de werkzaamheden wordt in overleg met u vastgesteld.

Wij zijn aangesloten bij de VLOK, branchevereniging voor klussenbedrijven, en werken volgens de VLOK-uitvoeringsvoorwaarden 2015. Een exemplaar van deze voorwaarden is bij ons op te vragen.

Nazorg

Zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, zal Michel Middelkoop u een uitleg van het gebruik van de zonnepanelen en de werking van de omvormer geven. Ook geeft hij u informatie over de aanverwante zaken die geregeld moeten worden zoals het op de hoogte stellen van uw energiebedrijf en eventueel uw verzekeringsmaatschappij.

Verder komt ook het onderhoud van de zonnepanelen en de veiligheid van het systeem aan bod.